Lépjen be horgászegyesületünkbe!

Lépjen be horgászegyesületünkbe

A MOSQUITO Horgászegyesület 2018-ban alakult meg Nagykanizsán, a Horgászonline horgászbolttal karöltve. Horgászegyesületi tagságot, horgászkártya kiváltási, horgászkártya regisztrációs lehetőséget kínálunk minden kedves nagykanizsai horgásznak.

Lépjen be horgászegyesületünkbe!
Horgászkártya regisztráció Nagykanizsán

Állami horgászjegy kiváltására is van lehetőség nagykanizsai egyesületünknél. Önnek nincs más dolga, mint bemutatni, igazolni horgászvizsgájának meglétét.

Nagykanizsai horgászegyesületünk kedvezményeket is biztosít tagjainak. Minden egyesületi tagunk -10% vásárlási kedvezményben részesül horgászboltunkban és a Horgászonline horgász webáruházban is!

2022-ben amennyiben brutto 80.000 Ft.- felett költ aban az esetben 2020-ban mi fizetjük az Állami jegyét!

Hamarosan horgászvizsgára is lesz lehetőség, jelenleg az igényeket mérjük fel.

Engedély áraink:

– Állami horgászjegy: 3300 Ft.-
– Egyesületi tagdíj: 2000 Ft.-
– Szövetségi tagdíj: 2000 Ft.-

Amennyiben nem rendelkezik horgászkártya regisztrációval, azt nálunk is regisztrálhatja. Illetve minden segítséget megadunk a horgászkártya regisztrációjához a nagykanizsai Horgászonline horgászboltban.

Nagykanizsán hivatalos Horgászkártya regisztrációs pont vagyunk!

Nagykanizsai horgászboltunkban a környező horgászvizekre forgalmazunk napi jegyeket, valamint éves területi engedélyeket. A teljes listáról kérem érdeklődjön a +36-20-380-0026-os telefonszámon.

Nagykanizsai horgászboltunk Nagykanizsa KIrály utca 31/H szám alatt található. Nagykanizsaiként biztos ismerősen cseng Önnek a Csokitanya név, mely az egyik legjobb nagykanizsai édességbolt. Üzletünk a Csokitanya mellett található közvetlenül. A buszpályaudvartól kb. 30 méterre, a sarkon, az utca elején egy zöldséges, valamint egy pékség található. Üzletünk elötti útsakaszon korlátozott számban parkolási lehetőség is biztosított. Kérem vegye figyelembe, hogy a parkolási zónában helyezkedünk el.

Az állami jegy kiváltásának előfeltétele, hogy horgászkártya regisztrációval is rendelkezzen, illetve horgászvizsgáját is igazolnia kell. Ezek hiányában az ügyintézést nem tudjuk megkezdeni. Természetesen mindenben tudunk segíteni, de ekkor kicsit hosszadalmasabb lesz az ügyintézés. Jöjjön be üzletünkbe és kollégáink mindenről szívesen tájékoztatják.

Elérhetőségeink:

Tel.: +36-20-380-0026
Web: https://horgaszonline.hu

Horgászmánia webshop

HorgászOnline Webáruház-SZÉP kártyás fizetés