Wizard cat braid harcsázó fonott zsinór

Wizard cat braid harcsázó fonott zsinór

Teszt és vélemények

A harcsahorgászat nem tűr kompromisszumokat! A bot-orsó páros mellett, legalább annyira fontos eleme a felszerelésnek a használt főzsinór. Ezen gondolatmenet mentén jött létre hiánypótló rést kitöltve a Wizard Cat Braid. Ez a zsinór 0,40 mm-től egészen 1,00 mm-es méretig elérhető, garantáltan megoldást szolgáltatva minden harcsás módszerhez. Akár szerelékek elkészítéséhez is! Az adott pályához viszonyítottan, akár fenekező harcsázáshoz vagy behúzáshoz, bójás harcsázáshoz is megfelelő alternatívát kínál ez a szupererős fonott.

 

Wizard cat braid harcsázó fonott zsinór

Kivételes szakítószilárdsági értékei mellett, természetesen Teflon bevonattal is elláttuk, de a harcsákhoz mérten, akadós terepre érdemes vastagabb zsinórt használni. Sötétbarna kivitele teljesen fakulásálló, jól olvad a környezetbe, növényes részeken is megfelelő választás. Akadós pályára Akadós pályán nincs mese, erős zsinór kell, ami kopásálló is. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a megakasztott hal szákba is kerül. Ne féljünk vastagabb átmérőket használni az átlagosnál.

Az ár-érték aránya sem rossz, hiszen már 5990 Ft-ért megvásárolhatjuk. A széles méretválaszték sok sok helyzetre ad megoldást minden horgásznak!

A terméket megvásárolhatja az alábbi linken! Kattintson ide: Wizard Cat Braid

A fekete árnyék – Pontyhorgászbot teszt

OTP SZÉP kártyás fizetés

Vélemény, hozzászólás?