Tsurinoya Falcon 5000 feeder orsó

Tsurinoya Falcon 5000 feeder orsó

A Tsurinoya Falcon egy kitűnő ár-érték aránnyal rendelkező, bevallottan Kínában fejlesztett és gyártott orsó. A belső műszaki tartalom magasan az árkategóriája fölé emeli. Jó minőségű 9db csapágy található benne, ami bőségesen elég a hosszú távú megbízható működéshez. Ez az orsó az NA műszaki alapjaira épült, még precízebb kidolgozással, módosított dobbal, hajtókarral, karbon féklamellákkal, megerősített tányérkerékkel.

Tsurinoya Falcon 5000

Tsurinoya Falcon 5000 feeder orsó | HorgászMánia friss horgász hírek

Két figyelemreméltó műszaki megoldást kiemelnék a sok közül. Az s-curve dobemelésért felelős tengely mozgása 2db csapággyal van megtámasztva oldalról, ez bizony jóval magasabb árfekvésben sem mindennapos megoldás. A másik érdekesség hogy a rotort rögzítő csavar is csapágyazva van valamint egy kis szimering betét is került ide. Ezzel a megoldással az orsó tengelye nagyon jó megtámasztást kap, a szimering betét pedig megakadályozza, hogy a tengely a fel-le mozgásánál kihordja a kenőanyagot, ami még finomabb futást biztosítva számunkra hosszú időn keresztül. Megtekerve azt érezzük, hogy egy nagyon jó orsót tartunk a kezünkben, ami terhelés alatt sem változik, és mindehhez egy igencsak mérsékelt árcímke társul.

A módosított dobforma lecsökkenti annak az esélyét, hogy a laza zsinór a dob alá kerüljön, a karbon féklamelláknak köszönhetően gyorsékes lett az orsó, 3 fordulat van a maximális, és a gyenge fékerő között, a megnövelt és kényelmes tekerőgomb pedig gyorsabb horgászatot tesz lehetővé. Az 55 milliméteres dobátmérő, a tökéletes zsinórkép, és a csekély, 320 grammos súly 3,6-4,2 méteres feederbotra, valamint nagycsalis pergetéshez kiváló ár-érték arányú választás.

Horgászonline webáruház feeder orsó kínálatához kattintson a szövegre!

Téli horgászatokhoz öltözve-Carp Expert NEO thermo ruházat

Pontyok vonzásában

One thought on “Tsurinoya Falcon 5000 feeder orsó

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .