SEDO Intelligent Fishing Tackle

SEDO Intelligent Fishing Tackle

Termékeink bemutatása előtt cégünk igen hosszú időn át tesztelte minden aprócikkét. Horgásztunk velük minden évszakban, minden elképzelhető vízhőmérsékleten és vízmélységben, ahol a pontyok előfordulnak. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy a SEDO – Intelligent Fishing Tackle mindig és mindenhol talál megoldást.

Ha a SEDO termékpalettájával horgászunk, nem találhatjuk magunkat szemben olyan horgászproblémával, amelyet ne tudnánk megoldani. Végszerelékeink lehetővé teszik életünk halának, a Big One-nak a megfogását.

SEDO Intelligent Fishing Tackle | HorgászMánia friss horgász hírek

SEDO termékek kielégítik még a legösszetettebb horgászt is

Kínálatunkkal arra törekszünk, hogy a modern és gondolkodó pontyhorgászok minden igényének megfeleljünk. Aprócikkeink és horogtípusaink mind az átlagos pontyozóknak, mind a folyamatosan kísérletező horgászoknak egyaránt nagy választékot és megbízható termékskálát nyújtanak.

Termékeink azoknak az kifinomult pontyhorgászoknak is a segítségükre vannak, akik folyamatosan figyelik a halak viselkedését, és ezért alkalmazkodni tudnak a változó körülményekhez. De nekik is szükségük van olyan apróságokra, amelyek segítségével kapásra tudják ingerelni, ki tudják fogni életük nagy fogását, amelyért akár heteket-hónapokat töltenek a vízparton. És már engedhetik is vissza.

A pontyhorgászat sokszor nagyon összetett feladat

A pontyhorgászat rendkívül bonyolult horgászmódszer. Eredményessége többek között függ az évszaktól, az időjárástól, a vízhőmérséklettől, a napszaktól, a vízterület természetes táplálékkínálatától, a pontyállomány felvett táplálkozási szokásaitól… A felsorolás végtelennek tűnik.

A végszerelékek típusa és azok felhasználásának módja úgyszintén végtelennek tűnik. Ráadásul gyakran merül fel egy-egy új megoldás, amely hozzásegít minket a sikerhez. Mi is folyamatosan fejlődünk és új technikákat alkalmazunk, amelyek ha beválnak, felkerülnek termékpalettánkra.

SEDO Intelligent Fishing Tackle | HorgászMánia friss horgász hírek

A nagy pontyok horgászata sokrétű. Lehet művelni a nyílt vizek bedőlt fákkal tarkított részein, vízinövénnyel sűrűn benőtt vizeken, mély vizű bányatavakban, de apró tavacskákban is, szóval mindenütt, ahol célhalunk él.

De mindenhol azonos a cél: elejteni a legnagyobb pontyot és sértetlenül visszaengedni. Eközben élvezni a természetet, és vigyázni rá, hogy az elkövetkező generáció számára is elérhető legyen ez a csodálatos szenvedély.

A SEDO – Intelligent Fishing Tackle a hal kifogása és megóvása mellett a természetvédelmet is céljául tűzte ki, melyre csak az intelligens horgász képes, hiszen ezzel hozzájárul a jövő megteremtéséhez.

SEDO termékek a webáruházunkban megvásárolhatóak!

 

One thought on “SEDO Intelligent Fishing Tackle

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .