Szerdahely-tó Tótszerdahely 2022

Szerdahely-tó Tótszerdahely 2022

A tavak kivitelezésekor 2003-ban célunk volt, hogy a környéken létrehozzunk egy népszerű pihenőhelyet, ahol egy család minden tagja jól érzi magát. A területen 2 db horgásztó található, az egyik tavunk 1 ha-os, a másik 2 ha-os. A tavak vízmélysége: 1,7 m – 2,2 m A horgásztavak halállományánál szem előtt tartottuk az őshonos halfajták telepítését. (harcsa, compó, keszeg félék, ponty, csuka, süllő,tok,kárász) A horgásztavak kora tavasztól késő őszig vannak rendszeresen nyitva, a téli időszakban telefonos egyeztetés útján biztosítjuk a horgászati lehetőséget.

Tógazda: Rádi Csaba – 30/6586014.

Egyeztetés szerint szálláshelyet is biztosítunk! Lehetősége van Önnek arra is, hogy megismerje Halászcsárdánk családias hangulatát és kipróbálja ételeinket.
A tavak mellett parkolók, halászcsárda, illetve parkosított pihenőhelyek találhatóak.
Reméljük hamarosan vendégeink között köszönthetjük Önöket!
GPS:(46° 24′ 19.76″ N 16° 48′ 7.68″ E)
A hivatalos bemutatkozást követően személyesen szeretném a figyelmetekbe ajánlani a fenti tavakat, melyek Tótszerdahelyen találhatóak. A Kanizsa Feeder Cup versenyek helyszínét adó Szerdahely-tó kellemes kikapcsolódást nyújt minden kedves idelátogatónak. A tavak mellett a szép környezetben, egy étterem várja a kedves horgászokat. Az étterem finom ételekkel és italokkal várja a horgászokat a fárasztó horgászatot követően.

A helyszínen két horgásztavat találunk egy kisebbet és egy nagyobbat, utóbbi horgászversenyek kedvelt helyszíne.

Szerdahely-tó Tótszerdahely 2022
Horváth Ákos fogása
Szerdahely-tó Tótszerdahely 2022
Keilbach Máté fogása

A legutolsó Nagy hal fogó versenyen például 564 kg hal került terítékre pár nap alatt, a csapatoknak nem sok ideje jutott pihenésre.

Szerdahely-tó Tótszerdahely 2022

Szerdahely-tó Tótszerdahely 2022

Várjuk Ön és kedves családját, egy tökéletes horgászhétvégére vagy csak egy kellemes kikapcsolódásra!

Szerdahely-tó

Rádi CSaba

Vélemény, hozzászólás?