SPOMB használata

Mi a Spomb?

A partról, nagy távolságra történő etetés egyik legjobb módszere a Spomb etetőrakéta használata. Ezzel a praktikus eszközzel szinte bármilyen csalogatóanyagot a kívánt horgászhelyre juttathatunk, ráadásul kis gyakorlással és megfelelő felszereléssel mindezt olyan pontosan tehetjük meg, ahogyan semmilyen egyéb parti lehetőséggel! A Spomb egy egyedileg fejlesztett, márka védett termék, ami már Magyarországon régóta kapható és a horgászok nagy kedvence. Igaz borsos az ára, viszont ennél megfelelőbb eszközt még nem találtak fel a horgászatban.

A Spomb használata

A Spomb használatához válasszunk megfelelő dobósúllyal rendelkező un. Spod botot, valamint egy megfelelő nagyságú. min. 60-as méretű távdobó orsót. Előtét zsinórt kell használnunk, hogy a terhelést kibírja a dobás indításának pillanatában a zsinórunk. A dobáshoz még a kezünk védelmében szükségünk lesz egy dobó kesztyűre is.

A Spomb lebegtetése

Ahhoz hogy a Spombunk a vízfelszinen maradjon meg kell lebegtetnünk, melyhez gyári lebegtető szivacsot ajánl a gyártó. Nemcsak könnyebb így kitekernünk, hanem egy szakadás esetén jó eséllyel kapjuk vissza a Spombot, és így nem merül el.

 

Spomb, spomb etetőrakéta, spomb etetőbomba
Spomb, spomb etetőrakéta, spomb etetőbomba

SPOMB-ot szeretne vásárolni? A teljes SPOMB méret választék megtalálható a Horgászonline Webáruházban! Kattintson ide!

Vélemény, hozzászólás?