Jelentkezz a Mosquito Sport és Horgászegyesületbe

Jelentkezz a Mosquito Sport és Horgászegyesületbe

Jelentkezz a Mosquito Sport és Horgászegyesületbe | HorgászMánia friss horgász hírek

Szeretnél horgászegyesületi tagságot? Nos itt az alkalom, hogy INGYEN tagságot szerezz. Az alábbiakban olvashatjátok a legjobb Nagykanizsai Horgászegyesület felhívását! Keressétek őket bizalommal! A dinamikusan fejlődő egyesület 200 taggal rendelkezik. Hamarosan indítják a asaját horgászz tavukat!

MOSQUITO SPORT ÉS HORGÁSZEGYESÜLET Tagfelvételi lehetőséget kínál minden kedves horgásznak Nagykanizsán és a városi környéki horgászoknak!
CSATLAKOZZ HOZZÁNK MOST INGYEN TAGSÁGGAL!
Hogyan?

Miután jelentkeztél a Horgászonline horgászbolt jóvoltából kapsz egy 2000 Ft-os vásárlási utalványt, így a tagságod INGYEN lesz. Erre 2021. január 01 és 2021. február 28 közötti időszakban van lehetőséged.

Hol tudsz jelentkezni?

Kövesd a megadott linket és töltsd ki az egyesületi oldal jelentkezési lapját, vagy gyere be a nagykanizsai HorgászOnline horgászboltba!

Jelentkezés: https://mosquitohe.hu

Címünk: 8800 Nagykanizsa Király utca 31/H

Miért mi?

1./ Az egyesületi tagságoddal jogosult leszel egy állandó 10% kedvezményre a boltunkban, valamint az internetes webáruházunkban leadott rendelésekre is! Tovább, ha adott évben brutto 50.000 Ft felett költesz a boltban, akkor a következő évben MI fizetjük ki helyetted az Államijegyed árát!
2./ Szeretnél horgászni, de nincs engedélyed? Megoldjuk! Keresd elő a régi Államijegyedet és az ügyintézést követően már is kézbe kapod az ÚJ Állami jegyet.
3./ 14 év alatt horgász vagy? Ebben az esetben az Állami jegyed INGYENES!

4./ Horgásznál de nem tudod, hogy kezdj bele? Nem gond, hiszen nálunk teljeskörű ügyintézés van! Segítünk a horgászregisztrációban, valamint a vizsgára történő jelentkezésben.

Plusz TÖRZSVÁSÁRLÓI kártyát adunk ajándékba, hiszen MI itt nem állunk meg, hanem a további vásárlásaid után MI további kedvezményeket biztosítunk számodra!!

Nem kamu, nem mese, mi adjuk a legtöbb kedvezményt a nagykanizsai horgászboltok közül.

Élj a lehetőséggel és jelentkezz most!

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .