Balatonijegy árak 2021

Balatonijegy árak 2021

Nem változnak 2021-től a balatoni horgászjegy árak!

Az egy évvel ezelőtti áremelést követően idén nem tartottuk indokoltnak az árváltozást. Az alábbi cikkben egyéb fontos információkat osztunk meg. Sokan érdeklődnek a 2021-es évre bevezetendő horgászrendi változásokról. Tőlük egy kis türelmet kérünk még.

Balatoni engedély árak 2021
Foto: Pocsai István-Balaton

A Társaságunk által javasolt változtatásokat már véleményeztettük a Balaton körül érintett horgász szervezetekkel. Azonban formai és strukturális változásokat is végrehajtunk a horgászrenden, amelyeket a 2013. évi CII. törvényben, és a hozzá kapcsolódó 133/2013. (XII. 29.) VM rendeletben végrehajtott módosításoknak, továbbá a hamarosan bevezetésre kerülő MOHOSZ Országos Horgászrend vonatkozó előírásainak megfelelve fogunk beépíteni.

Az említett befolyásoló tényezők véglegesítésére még várnunk kell, így a végleges formába öntött Balatoni Horgászrend szövegét legkorábban a két ünnep között, vagy majd január első hetében fogjuk tudni közzé tenni.

A Balatoni Horgászatot mindez nem befolyásolja, mert a 2020. évre kiállított balatoni éves jegyek, valamint a Balatoni Horgászrend is érvényes 2021. január 31-ig.

Akik időszaki (24 órás, 72 órás, 10 napos) jegyet szeretnének váltani a Balatonra, 2021. január 31-ig még a 2020. évre kiállított állami jegyek birtokában is megtehetik. 2021-es éves balatoni területi jegy csak abban az esetben váltható, ha a horgász már rendelkezik 2021. évi állami horgászjeggyel!

Fontos információ még, hogy a fogási naplókat 2021-ben is február 28-ig kell leadni valamely állami jegy értékesítő szervezetnél (jellemzően horgász egyesületek). Társaságunk nem ilyen szervezet, így kérjük, hozzánk legyenek szívesek ne adjanak le fogási naplókat!

Forrás:Balatonihal.hu

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .