Több, mint SZÁZ TONNA ponty a Balatonba!

Több, mint SZÁZ TONNA ponty a Balatonba!

Haltelepítési beszámoló és előrejelzés a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt-től: szeptember 29-én három helyszínen összesen 14 276 kg háromnyaras pontyot telepítettek a Balatonba. Ezzel együtt idén már 107 838 kg-ot teljesítettek a 300 000 kg-os éves pontytelepítési kötelezettségükből.

Ma reggel folytatták a pontytelepítéseket, az első fuvar a balatonlellei mólóra érkezett, amely 2103 kg háromnyaras pontyot jelentett. Ezt követően a badacsonyi kikötőbe indult a pótkocsis kamion, ami szintén háromnyaras pontyokat szállított, összesen 9425 kg-ot. A napot Siófokon, a Cinege-patak befolyójánál zárták 2748 kg, a fentiekkel megegyező korosztályú ponttyal.

Több, mint SZÁZ TONNA ponty a Balatonba!

Holnap folytatják a telepítéseket, terveik szerint ismét Balatonlellére és Siófokra küldjük a kisebb autóinkat, a pótkocsis kamionukkal a nagyobb mennyiséget Alsóörsön, a Veszprémvidéki HE kikötőjében fogják a Balatonba engedni. Akik a helyszínen szeretnék megtekinteni a munkát, kérjük a pontos időpontokért figyeljék percről percre tudósításukat!

Forrás: Balatonihal.hu

Csúszópénzért cserébe állított ki horgászengedélyeket egy hódmezővásárhelyi férfi

Hallatlan fogás a Tiszában – 240 centis harcsát húztak partra Szegednél

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .