Megtépte a vitorlás: kést rántott, felugrott a hajóra és vitorlát szabdalt a balatoni horgász

Megtépte a vitorlás: kést rántott, felugrott a hajóra és vitorlát szabdalt a balatoni horgász

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként kihallgattak egy 66 éves felsőörsi lakost.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy 66 éves felsőörsi lakos ellen a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai alapján a férfi 2020. szeptember 27-én, a késő délutáni órákban Alsóörsön horgászott egy mólóról, amikor a jelzése ellenére egy hozzá közel elhaladó vitorlás leszakította a horgászbotjának szerelékét.

Megtépte a vitorlás: kést rántott, felugrott a hajóra és vitorlát szabdalt a balatoni horgász | HorgászMánia friss horgász hírek

A férfi ezután az éppen kikötő hajó után eredt, majd felment rá, és szóváltásba keveredett az azon utazó házaspárral, akik értesítették a rendőrséget. A vita hevében a horgász egy késsel hadonászva felsértette az egyik vitorlát is. A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: police.hu

Vélemény, hozzászólás?