Energo Team – Fly Kit

A napokban kaptam kézhez az Energo Team Fly Kit néven forgalmazott műlégy csomagját. Megmondom őszintén megörültem neki, mert egyenlőre csak tapogatózok a műlegyezés rögös útján, és segítségem nem lévén a műlégykötéssel is igen csak az elején tartok. Nyugaton már megszokott dolog, hogy un. “kit”-ket adnak ki, melyekkel az ember saját maga barkálcsolhat, láttam már legyezőbot készleteket is, melyekből saját magad építheted meg a személyre szabott legyezőbotod. Gondolom most az igazán komoly legyesek felhördülnek, és mintha már hallanám, hogy ők aztán fel nem kötnék ezeket a legyeket. De hát mit tegyen az ember ha segítség nem lévén még nem jutott el egy olyan szintre, ahol már maga köti a megfelelő minőségű legyeket.

Maga a csomag 25 db. mesterien megmunkált un. szárazlegyet tartalmaz. Ezek legyek a vízfelszínen történő horgászatra alkalmasak. Léteznek még másféle legyek, amit majd a késöbbiekben fogok részletezni. A lényeg, hogy egy induló csomagnak nagyon jó és szerintem nagyon jó ötleteket lehet meríteni belőlük, de megkötni őket saját kezüleg is jó elfoglaltságot jelenthet.

Pár kép az Energo Team Fly Kit-ről…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..