2017. November. 21.
 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Hőség a tavon:A csodás nyár eljött ismét, és a horgász aki eddig dacolva az idő zordságával, most ismét kényelemben ücsörög a tóparton papucsban, és rövid nadrágban. Várja a nagy kapást csodás csalikkal, ...
 • ET és a Matuzsálem:Jakó László 2011-12-30 Nem mindennapi élmény az, amikor valaki hatalmas halat fog. Még az olyan dolgok is elhalványulnak mellette, ha több szép ponty, kisebb harcsa akad horogra. Sallai Attila és barátai ...
 • Sanyi az olaszok ellen: Murányi Antal 2011-12-09 Olaszország messze van, de a Pó folyó harcsái hatalmas vonzerővel bírnak, segítenek legyőzni a távolságot. Sándor nem egy gyakorlott harcsázó, de ami ennél fontosabb: lelkes horgász, aki mindent ...
 • Tisza-tó mindig jó:Ha már úgyis a környéken jártunk, nem maradhatott ki egy kis Tisza-tavi keszegezés. Az egyik mélyebb holtágat vettük célba matchbottal, ezúttal előetetés és minden előzetes felkészülés nélkül. Mondhatni ad hoc. Kora ...
 • Pár nap a Miháli tavon: Pár hete Tamás barátommal eldöntöttük, hogy augusztusban 3 napot eltöltünk a Miháldi tavon. A nagy nap augusztus 12.-e volt, ami hamar el is jött. Hajnalban már Tamás a garázsom előtt ...
Home » Horgász történetek » Pár nap a Miháli tavon

Carp Expert etető magok, CSL, aromák

Carp Expert márka már sok horgász számára nem ismeretlen, kedvező árával és minőségével már többször bizonyított. Könnyű felhasználásuk, praktikus csomagolásuk és jó beltartalmi értékekkel rendelkező magok, CSL, aromák mind mind a horgászok életét könnyíti meg és segíti őket kiemelkedő fogásokhoz. Ime egy rövid bemutató ezekről a termékekről..

Carp Expert CSL 500 ml

carp expert cslA hidegen sajtolt, erjesztett kukoricacsíra-olaj kivonat rendkívüli csalogató hatással bír, mivel eredendően intenzív, erős, természetes erjesztett kukorica illata van, emellett rengeteg aromásított változat közül választhatunk. Fehérjedús anyagokat, jól oldódó tápanyagokat, természetes cukrokat, szabad aminosavakat, vitaminokat és ásványi sókat tartalmaz. Egész évben sikeresen használható, hihetetlen módon fokozza a halak étvágyat és a táplálkozási kedvét. A CSL jól használható pelletek, gyurmák, magvak és egyéb csalik ízesítésére is. Hagyjunk időt arra, hogy a bekeverés után az etetőanyag szemcséi teljesen felvehessék a folyadékot. A vízben eztán kedvezően befolyásolja, gyorsítja az etetőanyag oldódását.

Típusok: Méz, Eper, Fokhagyma, Sweetcorn, Kagyló, Tonhal, Amúr, Squid Octopus, Monster Crab, Tutti-Frutti

___________________________________________________________________________________________

Carp Expert folyékony aroma 500ml

Horgász webáruházunk egyik közkedvelt márkája a Carp Expert, ezúttal a sokféle ízben kapható, pokolian fogós, kitűnő minőségű folyékony aromát dobták piacra. A kimagasló minőséghez korrekt ár párosul, így minden horgász megtalálja számítását, aki ebből vásárol. Felhasználhatóságának sokrétűsége nem ismer határokat, gyakorlatilag minden horgászmódszerhez használhatjuk békés halakra.

Típusok: Ánizs, Méz, Sajt, Eper, Ponty, Kagyló, Paduc, Ponty-Kárász, Squid Octopus, Big Fish, Sweet Corn, Tutti-Frutti

___________________________________________________________________________________________

Carp Expert Kendermag natúr 800gr

A Carp Expert csalik nagyon kedvező árukkal, illetve fogósságukkal vívnak ki egyre nagyobb népszerűséget a hazai horgászok körében is. A kendermag az összes békéshalra jól használható csali. A Bojlizástól a keszegezésig, minden horgászat egyik, a halak által legjobban kedvelt etető anyaga. Gyakorlatilag csodát tesz az etetőanyagba keverve, vagy csak beszórva az úszó köré. A halak megőrülnek érte. Igazán érdemes kipróbálni. A hosszú teszt-és kísérleti idő alatt sikerült egy kiváló csalit előállítani a cégnek. Natúr ízben, és 800 gremmos csomagolásban kapható.

___________________________________________________________________________________________

Carp Expert Holiday Mag-Mix 800 gr

A Carp Expert Holiday Mag-Mix a legkiválóbb, halcsalogató magkeverékek egyike. Pillanatok alatt a horoghoz csalogatja a halakat. Taralma horogra is tűzhető. Már a tartalmából is kiderül minden tapasztalt horgásznak, hogy a legfogósabb magvakból van összeállítva (Kukorica, kendermag, búza stb…)  A békéshal horgászat kedvelt horgász csalija. 800 grammos csomagolásban kapható, mivel speciális Long Life eljárással készült, így hosszan eltartható.Life eljárással készült, így hosszan eltartható.

___________________________________________________________________________________________

Carp Expert horgász kukorica Long Life 800 gr

A Carp Expert Long Life kukorica, mint ahogy a neve is mutatja hosszan eltartható, és az aromáját is rendkívül hosszú ideig megőrzi. Etető, csalogató anyagnak éppúgy megfelel, mit horogra való csalinak. A ponty horgászat ideális csalija. Ez a horgász kukorica kedvező árával is kitűnik a többi közül.  Ajánljuk a ponty és amúr horgászat szerelmeseinek. 4 féle íben , 800 grammos csomagban kapható.

Választható tipusok:Vanília, Méz, Eper, Natúr.

___________________________________________________________________________________________

Carp Expert natúr tigrismogyoró 800 gr

A nagypontyok kedvenc csemegéje. A horog köré szórva elsősorban a nagyobb testű pontyokra számítva lehetünk eredményesek. Csalizásra is felhasználható, de érdemes a Carp Expert csalizómagok közül választani egyet a horogra.

___________________________________________________________________________________________

Carp Expert Etető magok 1 kg

Natúr etetőmagok tekintetében is a Carp Expert márkát nyugodtan választhatjuk. Olcsó, jó minőségű magokat és mag mixeket vásárolhatunk. Natúr főtt, pácolt magok, melyek a legtöbb halra ideális etető alapanyagok, etetőanyag gombócokba, vag etetőkosárba gyúrva is ideális.

Típusok:

Natúr kukorica
Natúr Búza
Natúr Mag Mix

___________________________________________________________________________________________

A fentiekben leírt termékek szabadon variálhatók egymással, hogy még jobb eredményeket érjünk el. A CSL valamint a Carp Expert aromák PVA barát termékek, így még szélesebb körben használhatjuk őket. A magmixek, a kender kitűnő kiegészítők a bojlis etetésekhez. Nem utolsó sorban a hosszú eltarthatóság szól mellettük, nem hiába  a “LONG LIFE” jelzés sem. Az előzfözött tigrismogyorót szinte egyből horogra is tűzhetjük, de fűzve még jobb hatást érünk el, az előfőzésből adódóan könnyen a hajszálelőkénkre húzhatjuk!

Variáljuk tetszés szerint a magokat…Az eredmény sem fog elmaradni…

A cikkben szereplő termékek megvásárolhatók a Horgász Online Webáruházban! www.horgaszonline.hu

Kategóriák: Carpexpert